Exchanging foreign driving licence

Kysyvä ei tieltä eksy

Exchanging foreign driving licence for Finnish one

Outokoulu haluaa tukea opetusluvalla opettamista ja tarjoaa laajan opetuslupapaketin. Se sisältää pakollisten EAS (ensimmäisen ajokortin suorittajan) teoriatuntien ja RTK:n (riskientunnistamiskoulutuksen) lisäksi kaksi ylimääräistä ajotuntia. Tuntien sisältö sovitaan yhdessä tarpeen mukaan.

Z

EAS

EAS on pakollinen, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Ajo-opetuksen opetusluvalla saa aloittaa, kun EAS teoriatunnit (4 kpl) on käyty. Suoritetusta EAS kurssista saa todistuksen Outokoulusta. Todistus on pidettävä mukana ajo-opetuksessa. EAS todistus on oltava mukana myös teoriakokeeseen mennessä.

s

RTK

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) on pakollinen 4 teoriatunnin ja 4 ajotunnin kokonaisuus. Ajotuntien aiheet ovat kaupunkiajo, maantieajo, liukkaalla ajo sekä pimeällä ajo.

Liukkaalla ajamisen riskejä tunnistetaan Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaan ajoharjoitteluradalla. Ajoharjoitteluradan maksu sisältyy opetuslupapakettiin. Pimeällä ajamisen riskeihin tutustutaan simulaattorissa.

Outokoulu antaa todistuksen suoritetusta RTK:sta. Todistus on oltava mukana ajokokeeseen mennessä.

Exchanging foreign driving licence for Finnish one

Paketin hinta 400 €

Hintaan sisältyy

 • Textbook and theory test practice online
 • 4 EAS theory lessons online
 • 4 extra self study materials in pdf-format (driving in junctions, driving in urban areas, driving in motorways, information about theory exam)
 • 2 ylimääräistä ajotuntia
 • Riskikoulutus sisältäen
  • 4 teoriatuntia netissä
  • 4 ajotuntia, joista liukasajo radalla ja pimeänajo simulaattorilla
  • Liukasratamaksu ajoharjoitteluradalle sisältyy pakettiin

Kaikki ajotunnit ajetaan Outokoulun autolla.

Outokoulu has no premises. You can register for the course using the attached form or send the registration via WhatsApp, text message or email. I'll send you a message and we'll agree on the first driving lesson.
If you have any questions, the best way to get in touch is by message or email. I will not answer the phone during the driving lesson. I'll call you back later when I'm no longer teaching. 

Sign up for a course

Choose course:

FAQ

I want a free sample lesson. What should I do ?

Send a message with the form above and we will arrange a time and place.

How long lessons last ?

Driving lesson is 50 minutes. Theory lesson is 45 minutes. Two lessons can be combined together in the row. 

kuinka ilmoittaudun?

Voit ottaa yhteyttä WhatsAppilla, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookissa, Instagramissa, soittamalla tai täyttämällä kotisivulla olevan lomakkeen. Varmista että viestissäsi on myös nimesi ja puhelinnumerosi.