Henkilöautokortti

B-kortti

”Mä tein kai lottorivini väärin”  – Maustetytöt

Kiinteä hinta B-kortille

Tutkinnossa käynti muistuttaa toisinaan lottoarvontaa. Siellä käydään kokeilemassa pääsisikö ajokokeesta läpi. Hylkäyksen jälkeen lototaan seuraavalla viikolla uudestaan ilman lisäopetusta.

Kiinteä hinta tarkoittaa, ettei tarvitse lotota. Ennen tutkintoa voidaan harjoitella ajamista riittävän paljon ilman lisäkustannusta. Jos ahkerasta harjoittelusta huolimatta ajokoe hylätään, ajetaan lisää ilman uutta laskua.

Lain mukaan ennen tutkintoa on ajettava vähintään 10 ajotuntia. Outokoulussa ajetaan aina vähintään 15 ajotuntia, tarvittaessa enemmän.

Tämän lisäksi on pakollinen riskientunnistamiskoulutus, johon kuuluu 4 ajotuntia. Liukkaalla ajamisen riskejä tunnistetaan Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaan ajoharjoitteluradalla. Pimeällä ajamisen riskeihin tutustutaan simulaattorilla.

Noin kaksi kuukautta ajokortin saamisen jälkeen on Outokoulun oma taloudellisen ajon kertaustunti.

EAS

Jos sinulla ei ole aiempaa ajokorttia, on sinun käytävä ensimmäisen ajokortin suorittajan (EAS) 4 teoriatuntia. EAS kuuluu B-kortin hintaan.

rtk

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) sisältää 4 teoriatuntia sekä 4 ajotuntia (maantie, kaupunki, liukas ja pimeä). RTK kuuluu B-kortin hintaan.

Oppimisympäristö

Saat tunnukset oppimisympäristöön netissä. Sieltä löydät materiaalia ja teoriakokeen harjoitustehtäviä.

OppiKirja

Opiskelussa voit käyttää autokoulun oppikirjaa tai yhtä hyvin oppimisympäristössä olevaa sähköistä versiota.

Kiinteä autokoulun hinta

B-kortin hinta 1500 €

Kiinteään hintaan sisältyy

• EAS teoriatunnit
  • Vähintään 20 ajotuntia, sisältäen
    • riskikoulutuksen 4 ajotuntia, joista 1 tunti simulaattorilla
    • mahdolliset lisäajotunnit
    • taloudellisen ajon tunti n. 2 kk kortin saamisen jälkeen
  • Oppimateriaali ja oppimisympäristö
  • Riskikoulutus
  • Auton käyttö tutkinnossa

Muut maksut

• Ajokorttilupamaksu Ajovarmalle 35 €
  • Teoriakoemaksu Ajovarmalle 35 € / kerta
  • Ajokoemaksu Ajovarmalle 90 € / kerta
  • Liukasratamaksu ajoharjoitteluradalle 75 €

Hinta yhteensä 1735 €

Mitä, häh ?

Haluan ilmaisen opetusnäytteen. Kuinka toimin?

Lähetä viesti ja kerro, että haluat ilmaisen opetusnäytteen, niin sovitaan aika ja paikka.

Milloin kurssit alkavat ?

Ei ole olemassa yhteistä kurssin aloitusta. Ilmoittaudu oppilaaksi, niin sovitaan missä tavataan ja milloin.

kuinka ilmoittaudun oppilaaksi?

Voit ottaa yhteyttä WhatsAppilla, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookissa, Instagramissa, soittamalla tai täyttämällä kotisivulla olevan lomakkeen. Kerro että haluat aloittaa autokoulun ja varmista että viestissä on myös nimesi ja puhelinnumerosi.

Missä teoriatunnit järjestetään

Sekä EAS että RTK teoriatunnit ovat netissä. Saat Ritulta teoriatuntien osoitteen. Voit käydä tunnit oman aikataulusi mukaan.

Kuinka kauan ajotunti / teoriatunti kestää?

Ajotunti kestää 50 minuuttia. Teoriatunnin pituus on 45 minuuttia.

Voinko maksaa autokoulumaksun osissa?

Voit maksaa autokoulun maksut yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa. Kaikki osat pitää olla maksettuna ennen ajokokeeseen menoa.